Gebruikte archiefstellingen

Op zoek naar mooie archiefstellingen waar u uw belangrijke, vertrouwelijke en persoonlijke brieven, documenten, boeken en mappen veilig op kan bergen? Dan bent u bij Metalstock aan het juiste adres! Naast nieuwe archiefstellingen, bieden wij u een ruim aanbod gebruikte archiefstellingen.

Kwaliteit en veiligheid

Onze gebruikte archiefstellingen zijn nog in zeer goede staat en u bent bij ons verzekerd van goede kwaliteit voor de beste prijs. Ook kunnen wij u garanderen dat onze gebruikte archiefstellingen voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid. Onze archiefstellingen bestaan uit een set van legbordrekken gemonteerd op een via rails verplaatsbaar onderstel. Het opgeslagen materiaal blijft dus perfect op zijn plaats en kan veilig worden bewaard, en bovendien is de archiefstelling verplaatsbaar. In elke ruimte past dus wel een archiefstelling. Het verplaatsen van de archiefstellingen kan gebeuren via drie aandrijfmechanismen. U kunt de archiefstelling zowel handmatig als halfautomatisch en automatisch verplaatsen.

Voordelen

Er zitten veel voordelen aan het aanschaffen van gebruikte archiefstellingen. Een archiefstelling creëert enorm veel opslagruimte en zorgt ervoor dat u uw documenten gemakkelijk terug kunt vinden. Het gearchiveerde materiaal is veilig opgeborgen. Onze gebruikte archiefstellingen kunnen aan iedere ruimte worden aangepast en bovendien zijn deze veelzijdig toepasbaar. Denk bijvoorbeeld van het bewaren van reserveonderdelen, voor het gebruik in boekwinkels of apotheken en natuurlijk gewoon als documentenarchief. Een archiefstelling is dus een zeer goede en slimme investering voor uw kantoor, woning of bedrijfspand. U raakt nooit meer belangrijke papieren kwijt en bovendien zien de archiefstellingen er mooi uit.

Bent u geïnteresseerd in onze gebruikte verdiepingsvloeren of wilt u graag meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op en wij zullen u zo snel mogelijk helpen.