Gebruikte legbordstellingen

Bent u op zoek naar een goede, maar goedkope manier om uw lichte artikelen op te slaan of tentoon te stellen? Kies dan voor gebruikte legbordstellingen. Deze stellingen zijn al wel gebruikt, maar zijn wel in perfecte staat en kunnen dus hergebruikt worden. Gebruikte legbordstellingen zijn ook veel goedkoper dan nieuwe legbordstellingen. Waarom zou u meer uitgeven voor dezelfde kwaliteit? Bij Metalstock kunt u terecht voor goede legbordstellingen voor een scherpe prijs.

Kwaliteit en veiligheid

WQua kwaliteit en veiligheid zit er geen verschil tussen nieuwe en gebruikte legbordstellingen. U kunt er namelijk bij ons van Metalstock verzekerd van zijn dat alle gebruikte legbordstellingen zo goed als nieuw zijn. Onze gebruikte legbordstellingen voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Het kan nodig zijn dat uw gebruikte legbordstellingen aan onderhoud toe zijn, maar dat kunt u natuurlijk aan ons overlaten. Wij van Metalstock zijn namelijk een gecertificeerd keuringsbedrijf op het gebied van (gebruikte) legbordstellingen. Kies dus voor zekerheid en kies voor Metalstock voor uw gebruikte legbordstellingen.

Voordelen

Er zitten veel voordelen aan het gebruiken van legbordstellingen in uw magazijn of natuurlijk voor particulier gebruik. Een aantal voordelen voor u op een rijtje:

  • Gemakkelijk te verplaatsen: de legbordstellingen wegen relatief weinig en zijn daarom makkelijk met de hand te verplaatsen;
  • Gemakkelijk op te bouwen: de constructie van legbordstellingen zijn zeer eenvoudig;
  • Indeling zoals u dat wilt: de stellingen zijn in iedere ruimte toepasbaar. Hoe groot of klein u het ook wilt: het kan allemaal. Bovendien zijn er verschillende toebehoren beschikbaar, zoals bakken en laden, om uw producten efficiënt op te bergen;
  • Verschillende afmetingen: hoe groot of klein uw bedrijf ook is, er is altijd wel een passende legbordstelling. De stellingen zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Bent u geïnteresseerd in onze legbordstellingen of wilt u graag meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op en wij zullen u zo snel mogelijk helpen.