Gebruikte magazijn stellingen

Op zoek naar bijvoorbeeld een mooie archiefstelling in zeer goede staat voor uw kantoor, maar wilt u liever niet de volle mep betalen? Wij bij Metalstock begrijpen dat. Wij hebben een groot aanbod wat betreft gebruikte magazijnstellingen. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten gebruikte magazijnstellingen. Wat voor soort magazijnstelling u ook zoekt, u vindt het bij Metalstock.

Kwaliteit en veiligheid

Een gebruikte magazijnstelling hoort net zo veilig en stevig te zijn als een nieuwe magazijnstelling. Bij ons kunt u er verzekerd van zijn dat alle gebruikte magazijnstellingen voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Wij zijn onder andere een gecertificeerd keuringsbedrijf op het gebied van magazijnstellingen en bij ons bent u er dus van verzekerd dat uw gebruikte magazijnstellingen in zeer goede staat bij u terecht komen. Magazijnstellingen kunnen voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Door een gebruikte magazijnstelling te kopen in plaats van een nieuwe magazijnstelling kunt u een hoop besparen en toch een goede investering doen. Wat wilt u nog meer?

Soorten gebruikte magazijnstellingen

U kunt bij ons terecht voor veel verschillende soorten magazijnstellingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Archiefstellingen: om uw belangrijke documenten en mappen veilig op te bergen;
  • Bandenstellingen: om uw banden netjes op te bergen;
  • Grootvakstellingen: om goederen van grote afmeting netjes tentoon te stellen;
  • Legbordstellingen: voor een heldere, gerangschikte tentoonstelling van producten;
  • Palletstellingen: om de beschikbare ruimte optimaal te benutten.

Bent u geïnteresseerd in onze gebruikte magazijnstellingen of wilt u graag meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op en wij zullen u zo snel mogelijk helpen.