Gebruikte palletstellingen

Bent u de eigenaar van een groot magazijn en bent u op zoek naar een goede, efficiënte maar vooral voordelige manier om uw producten op te slaan en tentoon te stellen? Dan zijn gebruikte palletstellingen wat u zoekt. Nieuwe palletstellingen kunnen namelijk erg duur zijn. Door te kiezen voor een gebruikte palletstelling bent u een stuk voordeliger uit. Want waarom zou u meer betalen voor een product van dezelfde kwaliteit?

Gebruikte palletstellingen

Kwaliteit en veiligheid

Veel mensen denken dat een gebruikte palletstelling onveiliger is dan nieuwe palletstellingen. Dit is echter totaal niet zo. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons namelijk voorop en wij zullen u nooit gebruikte palletstellingen meegeven die onveilig of kapot zijn. Onze gebruikte palletstellingen voldoen aan de strengste eisen en normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Indien u toch nog zeker wilt weten of uw gebruikte palletstelling wel 100% veilig is, kunt u bij ons van Metalstock terecht voor een keuring. Wij zijn namelijk een gecertificeerd keuringsbedrijf en wij kunnen u dus alles vertellen over de eisen en normen die aan (gebruikte) palletstellingen gesteld worden. Kies dus voor zekerheid en kies voor Metalstock voor uw palletstellingen.

Voordelen

Palletstellingen zijn niet met de hand te bedienen en dus vooral geschikt voor het opslaan van een grote hoeveelheid (middel)zware goederen. Er zitten veel voordelen aan palletstellingen:

  • Veilig: palletstellingen zijn zeer solide en bovendien kan de veiligheid vergroot worden door vele verschillende toebehoren;
  • Flexibel: palletstellingen kunnen op veel verschillende manieren gebruikt worden en zijn op maat aan te passen. Hierdoor is er voor elk formaat bedrijf wel een geschikte palletstelling beschikbaar;
  • Overzichtelijk: een palletstelling is zeer makkelijk in te richten en biedt een duidelijk overzicht van de beschikbare goederen. Hierdoor weet u altijd welk product waar ligt.

Meer informatie over palletstellingen

Bent u geïnteresseerd in een van onze gebruikte palletstellingen of wilt u meer informatie hierover? Wij kunnen u alles vertellen over ons aanbod gebruikte palletstellingen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer +31(0)183 – 305252. Bel ons en wij zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen.