Gebruikte palletstellingen

Bent u de eigenaar van een groot magazijn en bent u op zoek naar een goede, efficiënte maar vooral voordelige manier om uw producten op te slaan en tentoon te stellen? Dan zijn gebruikte palletstellingen wat u zoekt. Nieuwe palletstellingen kunnen namelijk duurder zijn. Door te kiezen voor gebruikte palletstellingen bent u een stuk voordeliger uit. Want waarom zou u meer betalen voor een product van dezelfde kwaliteit?

Kwaliteit en veiligheid

Veel mensen denken dat een gebruikte palletstelling onveiliger is dan nieuwe palletstellingen. Dit is echter totaal niet zo. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons namelijk voorop en wij zullen u nooit gebruikte palletstellingen meegeven die onveilig of kapot zijn. Onze gebruikte palletstellingen voldoen aan de strengste eisen en normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Indien u toch nog zeker wilt weten of uw gebruikte palletstelling wel 100% veilig is, kunt u bij ons van Metalstock terecht voor een keuring. Wij zijn namelijk een gecertificeerd keuringsbedrijf en wij kunnen u dus alles vertellen over de eisen en normen die aan gebruikte palletstellingen gesteld worden. Kies dus voor zekerheid en kies voor Metalstock voor uw gebruikte palletstellingen.

Voordelen

Palletstellingen zijn niet met de hand te bedienen en dus vooral geschikt voor het opslaan van een grote hoeveelheid (middel)zware goederen. Er zitten veel voordelen aan palletstellingen:

  • Veilig: palletstellingen zijn zeer solide en bovendien kan de veiligheid vergroot worden door vele verschillende toebehoren;
  • Flexibel: palletstellingen kunnen op veel verschillende manieren gebruikt worden en zijn op maat aan te passen. Hierdoor is er voor elk formaat bedrijf wel een geschikte palletstelling beschikbaar;
  • Overzichtelijk: een palletstelling is zeer makkelijk in te richten en biedt een duidelijk overzicht van de beschikbare goederen. Hierdoor weet u altijd welk product waar ligt.

Bent u geïnteresseerd in onze gebruikte verdiepingsvloeren of wilt u graag meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op en wij zullen u zo snel mogelijk helpen.