Schrobmachines

Schrobmachines voor tegelvloeren, gladde betonvloeren of carpet vloeren!

De schrobmachines zijn er in vele soorten. Zowel op tegelvloeren, gladde betonvloeren als op carpet vloeren zijn deze machines uitstekend te gebruiken! De machine verzorgt naast het schrobben van de vloer ook het droogmaken. Alle modellen hebben een eenvoudige bediening en zijn leverbaar op aansluiting met het licht lichtnet (220V) of met accu aandrijving.

De geheel zelfrijdende schrobmachines bereiken een capaciteit van ongeveer 4500 tot 6000 m2 per uur. De zit-modellen zijn uitgerust met grote kunststof reservoir tanks voor het schone en het vuile water. De vuilwater tank kan gemakkelijker worden schoongemaakt. Het bedieningspaneel is overzichtelijk en is standaard voorzien van drie verschillende programma’s, nl. voor lichte, middelmatige en grondige schrobbeurt, afhankelijk hoe vuil de vloer is.

Bij de zogenaamde ‘meeloop’ modellen voor kleine of grote oppervlakten, zit altijd het model wat bij u past met aparte reservoirs voor het schone en het vuile water. De brede afzuiging van het vuilwater, zorgt direct voor een schone en droge vloer. De modellen uit deze serie zijn het meest gangbaar. Vanwege de accu aandrijving, heeft u geen last van een snoer. Een kort overzicht van de mogelijkheden van de modellen uit deze serie:

  • leverbaar met schrobbreedte van 50 tot 60 cm.
  • op accu of 220 volt aandrijving
  • duwen of zelfrijdend
  • capaciteit van ongeveer 1750 tot 2300 m2 per uur

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem nu contact met ons op via +31(0)183 – 305252 of stuur een e-mail naar info@metalstock.nl. Via het contact formulier op deze website kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen!