Constructiebedrijf magazijn Flevoland

Constructiebedrijf magazijn Flevoland

Bent u op zoek naar een constructiebedrijf dat voor u het perfecte magazijn kan realiseren Flevoland ? Dan helpen wij u graag verder! Metalstock Benelux b.v. selecteert hiervoor partners door het hele land die aan strenge eisen dienen te voldoen. Hierdoor gebeurd de montage van uw magazijn altijd gegarandeerd volgens de laatste eisen en de bouwtekening. Tevens zijn de werknemers altijd in het bezit van een heftruckdiploma. Voor het monteren van uw magazijn wordt altijd de meest dichtstbijzijnde partner gevraagd bij u in de regio. Zo zijn wij hét geschikte constructiebedrijf voor uw nieuwe magazijn in Flevoland !

Over ons

Met meer dan 22 jaar ervaring is Metalstock Benelux BV een gewaardeerd en professioneel constructiebedrijf voor onder andere het realiseren van een magazijn in Flevoland . Dit hebben wij bereikt door te werken met ervaren en flexibel ingestelde medewerkers. Daarnaast werken wij alleen met producten met een constante kwaliteit. De door u aangekochte magazijninrichting zal door professionele, VCA gecertificeerde monteurs worden gemonteerd. Op alle fronten meedenken met de klant heeft bij ons de allerhoogste prioriteit. Dit resulteert in de best mogelijke totaaloplossing voor al uw logistieke vraagstukken.

Vakkennis en jarenlange ervaring

Het laten bouwen van een magazijn brengt veel vraagstukken met zich mee. Er moeten keuzes gemaakt worden over bijvoorbeeld de locatie of de afmetingen. Om de juiste beslissing te nemen over deze vraagstukken is er voldoende vakkennis nodig. Wij zetten onze jarenlange ervaring in om u zo goed en volledig mogelijk te kunnen adviseren als constructiebedrijf voor uw nieuwe magazijn in Flevoland .

Contact

Wilt u Metalstock inschakelen als constructiebedrijf voor uw magazijn in Flevoland ? Dan helpen wij u graag verder! Wij ontzien u van alle zorgen rondom de bouw en leveren hoge kwaliteit. Wilt u een advies op maat? Neem dan snel contact met ons op! Ook voor al uw vragen of meer informatie kunt u contact opnemen. Met onze kennis en uw wensen en behoeften gaan wij graag aan de slag om dit te realiseren! Wij helpen u graag verder!

Constructiebedrijf magazijn

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier ons privacybeleid (*)

    Geïnteresseerd in een nieuwe magazijninrichting?

    Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!