Verdiepingsvloer

Geschikt voor een magazijn met een enkel niveau

Wanneer u graag meer ruimte heeft in uw magazijn of bedrijfsruimte voor opslag, dan kan een gebruikte verdiepingsvloer daar de oplossing voor zijn. Het wordt gebruikt om het vloeroppervlak in een bestaande ruimte te vergroten en om het maximale rendement uit uw bedrijfsruimte te kunnen halen. U verdubbelt eenvoudig uw beschikbare vierkante meters door het plaatsen van een gebruikte verdiepingsvloer. Voor alle ruimtes met voldoende hoogte kan er een verdiepingsvloer gecreëerd worden, zodat u meer vierkante meters heeft om voorraden op te slaan.

Montage

Wij zijn gespecialiseerd in de montage van tussenvloeren. Ons montageteam voldoet aan alle eisen en reglementen en monteren dagelijks vloeren. Hierdoor bent u gegarandeerd van een juiste en veilige bouw van uw vloer. De hoogte van uw bedrijfspand bepaalt of het plaatsen haalbaar is. Bij het aanvragen van een offerte is het daarom belangrijk dat u aangeeft wat voor voorraad u wilt opslaan, wat het gewicht is, wat de maximale hoogte is en het aantal stellingen. Zo kunnen wij eenvoudiger een geschikte gebruikte verdiepingsvloer voor u selecteren.

Voordelen

Met de aanschaf van een gebruikte verdiepingsvloer creëert u op een zeer voordelige en duurzame manier ruimte. Zo kunt u voorraden eenvoudig overzichtelijk opslaan. Daarnaast verdient u, afhankelijk van huur of koop, vaak de investering in een gebruikte verdiepingsvloer al binnen één of twee jaar terug. Onze gebruikte verdiepingsvloeren zijn direct uit voorraad leverbaar. Wij beschikken over vloeren in diverse afmetingen en maten in ons assortiment. Daardoor plaatsen we vloeren die precies aan uw wensen voldoen. Grote hoeveelheden houden wij in voorraad, zodat u verzekerd bent van een snelle levertijd.

Vragen of informatie?