Archiefstellingen

Archiefstellingen: voor het veilig opbergen van documenten, boeken en mappen

Bent u op zoek naar een mooie archiefstelling waar u uw belangrijke, vertrouwelijke en persoonlijke brieven, documenten, boeken en mappen veilig op kan bergen? Dan bent u bij Metalstock aan het juiste adres! Naast nieuwe archiefstellingen bieden wij u een ruim aanbod aan gebruikte archiefstellingen.

Kwaliteit en veiligheid

Onze gebruikte archiefstellingen zijn nog in zeer goede staat en u bent bij ons verzekerd van goede kwaliteit voor de beste prijs. Ook kunnen wij u garanderen dat onze gebruikte archiefstellingen voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid. Een archiefstelling bestaat uit een set van legbordrekken gemonteerd op een onderstel dat verplaatsbaar is door middel van rails. Het opgeslagen materiaal blijft dus perfect op zijn plaats, kan veilig worden bewaard én kan dus veilig worden verplaatst. In elke ruimte past dus wel een archiefstelling. Het verplaatsen kan gebeuren via drie aandrijfmechanismen. U kunt de archiefstelling zowel handmatig als halfautomatisch en automatisch verplaatsen.

Voordelen van archiefstellingen

Er zitten veel voordelen aan het aanschaffen van gebruikte archiefstellingen. Een archiefstelling creëert enorm veel opslagruimte en zorgt ervoor dat u uw documenten gemakkelijk terug kunt vinden. Het gearchiveerde materiaal is veilig opgeborgen. Een archiefstelling kan aan iedere ruimte worden aangepast en bovendien veelzijdig toepasbaar. Denk bijvoorbeeld van het bewaren van reserveonderdelen, voor het gebruik in boekwinkels of apotheken en natuurlijk gewoon als documentenarchief. Een archiefstelling is dus een zeer goede en slimme investering voor uw kantoor, woning of bedrijfspand. U raakt nooit meer belangrijke papieren kwijt en bovendien ziet de archiefstelling er mooi uit.

Vragen of informatie?