Entresolvloeren

De optimale structurele oplossing

Het modulair zelfdragende stalen systeem bestaat uit speciale geprofileerde balken. Onze productie maakt het mogelijk om architecturale structuren van verschillende complexiteit te creëren. Het wordt gekenmerkt door de hoge fysisch-mechanische eigenschappen, waardoor het een optimale structurele oplossing is voor de constructie van entresolvloeren.

Gebruiksvriendelijk en geschikt voor iedere ruimte

Stockfloor is gemakkelijk te gebruiken voor het creëren van modulaire tussenverdiepingen, die u in staat stellen de beschikbare ruimte te verdubbelen of te verdrievoudigen. Hierdoor worden laadvloeren met hoge capaciteit en maximale functionaliteit verkregen. Bij het ontwerp van een zogenoemde mezzanine analyseren we zorgvuldig de behoeften van de gebruiker en de hanteringsproblemen die zich voordoen. Hierbij worden de meest geschikte oplossingen gebruikt voor de structuur, vloeren, vangrail en toegangssystemen.

De keuze van de vloer is een zeer belangrijke stap in het ontwerp van een mezzanine. Er zijn verschillende oplossingen die verschillen in de aard van het materiaal (staal, hout, cement) en de kenmerken ervan. Afhankelijk van het hanteringssysteem en het type te vervoeren goederen wordt de meest geschikte en meest voordelige oplossing gekozen.

Tussenverdiepingen met entresolvloeren

Wij produceren tussenverdiepingen met verschillende capaciteiten, van 200 kg tot 1000 kg per vierkante meter (gelijkmatig verdeeld), die een vrije overspanning (afstand tussen palen) van 10m kunnen krijgen. Voor het grootste deel zijn de structuren echter gemaakt met een overspanning variërend van 4m tot 6m, zodat u de beste verhouding tussen prestaties en prijs krijgt. De talloze toepassingen die in de loop van de jaren door ons zijn gerealiseerd stellen ons in staat onze klanten van uitgebreide ervaring en vele structurele en architecturale oplossingen te voorzien.

Onze tussenverdiepingen worden geïnstalleerd in magazijnen, winkelcentra, winkels en soms zelfs in woningen om nieuwe oppervlakken te verkrijgen voor verschillende doeleinden. Om deze reden worden ze vaak getransformeerd in echte inrichtingselementen dankzij op maat gemaakte oplossingen en het gebruik van hoogwaardige materialen.

De magazijnstellingen zijn in
zeven verschillende RAL-kleuren te verkrijgen.
3000 5003 5010 7043 7040 1007 6017
Getoonde kleuren kunnen
afwijken van de werkelijkheid.

Afwerking van entresolvloeren

De afwerking van de vloeren kan door middel van C-Dur 38mm vloerplaten of van stalen roosters, in open of gesloten uitvoering. Het draagvermogen van de verdiepingsvloeren start bij 350kg/m2 tot 750 kg/m2.

Speciale constructies en gecombineerde structuren van entresolvloeren

Stockfloorsystemen worden vaak gebruikt in combinatie met onze stellingsystemen voor het maken van multi-levelstructuren. Een stockvloer of entresolvloer kan gebruikt worden voor de opslag van de meest uiteenlopende materialen: van pallets tot kartonnen dozen en kleine onderdelen. Alle aangeboden oplossingen zijn modulair en gebruiksvriendelijk. De opslag van goederen op de verschillende niveaus van de constructies wordt vaak bereikt door middel van goederenlift, heftruck of stapelaar.

Vragen of informatie?