Legbordstellingen

Laat uw producten de aandacht trekken

Bent u op zoek naar een goede, maar goedkope manier om uw lichte artikelen op te slaan of tentoon te stellen? Kies dan voor gebruikte legbordstellingen. Deze stellingen zijn al eens gebruikt, maar zijn nog steeds in perfecte staat en kunnen dus hergebruikt worden. Gebruikte stellingen zijn ook veel goedkoper dan nieuwe stellingen. Waarom zou u meer uitgeven voor dezelfde kwaliteit? Bij Metalstock kunt u terecht voor een goede legbordstelling voor een scherpe prijs.

Constructie zonnepanelen industrieel

Kwaliteit en veiligheid

Qua kwaliteit en veiligheid zit er geen verschil tussen nieuwe en gebruikte legbordstellingen. U kunt er namelijk verzekerd van zijn dat alle gebruikte stellingen zo goed als nieuw zijn. De gebruikte legbordstellingen van Metalstock voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Het kan nodig zijn dat uw gebruikte legbordstellingen aan onderhoud toe zijn, maar dat kunt u natuurlijk aan ons overlaten. Wij van Metalstock zijn namelijk een gecertificeerd keuringsbedrijf op het gebied van (gebruikte) legbordstellingen. Kies dus voor zekerheid en kies voor Metalstock voor uw gebruikte stellingen.

Voordelen

Er zitten veel voordelen aan het gebruiken van legbordstellingen in uw magazijn of natuurlijk voor particulier gebruik. Een aantal voordelen voor u op een rijtje:

  • Gemakkelijk te verplaatsen: de legbordstellingen wegen relatief weinig en zijn daarom makkelijk met de hand te verplaatsen;
  • Gemakkelijk op te bouwen: de constructie van legbordstellingen is zeer eenvoudig;
  • Indeling zoals u dat wilt: de stellingen zijn in iedere ruimte toepasbaar. Hoe groot of klein u het ook wilt: het kan allemaal. Bovendien zijn er verschillende toebehoren beschikbaar, zoals bakken en laden, om uw producten efficiënt op te bergen;
  • Verschillende afmetingen: hoe groot of klein uw bedrijf ook is, er is altijd wel een passende legbordstelling. De stellingen zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Vragen of informatie?