Legbordstellingen

Legbordstellingen nu al vanaf €75 per meter! Vraag ons eens naar de mogelijkheden.

De legbordstellingen zijn uitgevoerd in 2 varianten nl. de st30 en st60 (voor meer info kunt U de brochure downloaden onder de button “ Catalogus”)

De st30 stellingen hebben een diepte van 300mm tot 800 mm en zijn geschikt voor een bouw met 1 niveau, de hoogte van de stellingen variëren vanaf 2000mm tot 5500mm en zijn in elke tussenmaat te leveren. De st60 stellingen hebben dezelfde dieptes als de st30 stellingen maar zijn geschikt om magazijnen te bouwen met 4 niveaus ’s tot een standaard hoogte van 12400mm. Voor beide varianten is er een scala van mogelijkheden wat betreft legborden en accessoires.

De legborden met een minimum draagvermogen van 180 kg zijn per 25mm en 50mm met een eenvoudig inhaaksysteem in de staander te bevestigen. Alle legborden zijn rondom voorzien van punt last en versteviging indien er een hoger draagvermogen gewenst is. Alle accessoires zijn toepasbaar voor zowel beide systemen legbordstellingen, enkele voorbeelden zijn : Schuifschotten, Trapeziumbakken, , Achter en Zijwanden, Telescoopladen, Mattenrekken, Kledingstangen etc.

Vloeren op of tussen legbordstellingen

Voor beide systemen zijn van toepassing vloerconstructie c120, deze constructie kan monteert worden tussen de staanders voor loopvloeren of geheel over de staanders voor een totale vlakke vloer. De uitzondering voor de st60 stelling is dat we dit kunnen doen voor 3 niveaus bv als het magazijn 12 meter hoog is kunnen we op 3,6 en 9 meter een vloer maken..

De vloerconstructie kunnen worden afgewerkt met c-dur 38mm vloerplaten of een keuze van vloerroosters in open of gesloten uitvoering. Het draagvermogen kan variëren van 350kg/m2 tot 750 kg/m2. Alle vloeren of in gangpaden of rondom de installatie is voorzien van leuning met hand-knie en schoprand.

De verdiepingsvloeren zijn toegankelijk d.m.v. een “ luie” trap in een breedte variërend van 800 mm, 900 mm, 1000 mm en 1200 mm. De trap is tevens voorzien van anti-slip traptreden.

Uitvoering materialen

De materiaalkeuze voor de st30 en st60 stellingen zijn van hoogwaardige staalkwaliteit en zijn leverbaar in 7 standaard kleuren, tevens is er ook de keuze om deze materialen in verzinkte uitvoeren te leveren.

Montage legbordstellingen

Wanneer U een magazijninrichting besteld bij Metalstock BV, zullen alle materialen op maat gemaakt worden, de montage kan zowel door de klant of door bij ons aangesloten montagebedrijven worden uitgevoerd. U kunt ten alle tijden de montagehandleiding downloaden op onze site, deze is zowel voor stellingen, vloeren, accessoires en balie’s.

Bent u geïnteresseerd in onze legbordstellingen of wilt u graag meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op en wij zullen u zo snel mogelijk helpen.