Mezzanine systemen Drenthe

Mezzanine systemen Drenthe

Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw beschikbare ruimte te verdubbelen? Wilt u bijvoorbeeld een grotere opslag, maar wilt u hiervoor niet verbouwen of verhuizen? Bekijk dan eens de mogelijkheden van mezzanine systemen in Drenthe ! Hiermee creëert u inpandig extra vierkante meters. Zo haalt u maximaal rendement uit uw pand.

Over Mezzanine systemen in Drenthe

Mezzanine systemen kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld extra opslagruimte, werkplaats, kantoorruimte, showroom, e.d. Met dit unieke systeem is werkelijk bijna alles mogelijk tot grote overspanningen, zeer zware toelaatbare belastingen en specifieke toepassingen. De vloeren zijn gemakkelijk in gebruik en eenvoudig te herplaatsen. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om op elk mogelijk moment de vloer uit te breiden. De kosten van een mezzaninevloer zijn variabel, afhankelijk van verschillende factoren. Zo heeft de materiaalkeuze invloed op de prijs, maar ook het draagvermogen en de kolomafstand hebben invloed op de prijs.

Voordelen Mezzanine:

De voordelen van Mezzanine systemen in Drenthe zijn:

 • Snel en betaalbaar
 • Zonder verbouwing
 • Op maat gemaakt naar uw wens
 • Demonteerbaar

Dus heeft u gebrek aan ruimte? Twijfel dan niet! Wij maken het mogelijk om uw oppervlakte te verdubbelen of zelfs te verdrievoudigen.

Over ons

De doelstelling van Metalstock is uitblinken in service en klantgericht denken. Hiervoor heeft u als potentiële klant de beschikking over deskundige adviseurs, een groot assortiment, korte communicatielijnen en een gegarandeerde snelle levering van de voorraadmaterialen. Om welke behoefte en wijze van opslag het ook gaat, van 10 m2 of 10000 m2, Metalstock staat voor een doordachte en professionele toepassing en inrichting met kwalitatief zeer goede producten.

Contact

Wilt u een van de Mezzanine systemen laten realiseren in Drenthe ? Dan helpen wij u graag verder! Wij ontzien u van alle zorgen rondom de bouw en leveren hoge kwaliteit. Wilt u een advies op maat? Neem dan snel contact met ons op! Ook voor al uw vragen of meer informatie kunt u contact opnemen. Met onze kennis en uw wensen en behoeften gaan wij graag aan de slag om dit te realiseren! Wij helpen u graag verder!

Mezzanine systemen

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Lees hier ons privacybeleid (*)

  Geïnteresseerd in een nieuwe magazijninrichting?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!